Κέλλυ Κελεκίδου: «Ήξερα ότι η επιστροφή μου θα είναι σύντομα στην Ελλάδα»

Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλάει για την επιστροφή της στην Ελλάδα, το ενδεχόμενο να φύγουν ξανά για την Αυστραλία και την καθημερινότητά της με τα παιδιά της. 
Η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ετοιμάζει όμορφα πράγματα. 



Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα παραμονή σας, οικογενειακά, στην Αυστραλία, τον τελευταίο χρόνο επιστρέψατε και μένετε στην Ελλάδα.
«Εδώ, στην Ελλάδα, είμαστε από πέρυσι, αλλά το καλοκαίρι πήγα ξανά στην Αυστραλία και γύρισα το Σεπτέμβριο»
Για ποιο λόγο πήγατε στην Αυστραλία;
«Όταν πήραμε την απόφαση να πάμε στην Αυστραλία, ήμουν έγκυος στην Ελπινίκη, όπως και να είχε, δεν θα μπορούσα να δουλέψω. Ήταν ένα ταξίδι, εμπειρία ζωής με σκοπό το να πάμε γιατί ο Νίκος σκεφτόταν να ασχοληθεί με κάτι πάνω στο χώρο της εστίασης. Ήταν η ευκαιρία, γιατί ο γιος μας, ο Ραφαήλ, δεν είχε ξεκινήσει ακόμα το σχολείο του, οπότε, το είδα θετικά, γιατί μπορεί να πήγαινε ένα χρόνο σε σχολείο αγγλόφωνο κι έτσι θα μάθαινε τα αγγλικά σαν τη μητρική του γλώσσα. Τώρα είναι 10 χρονών και μιλάει άπταιστα την αγγλική  γλώσσα. Πριν από λίγο καιρό μου είπε κάτι, παρά πολύ αστείο... κάναμε μαζί Ιστορία και τον ρώτησα: «Τι ήταν ο Ερμής» με σκοπό να μου πει «αγγελιοφόρος», κι εκείνος μου απάντησε: «Αυτός που έστελνε τα e-mail».
Εσύ διαβάζεις τον Ραφαήλ;
“Ναι, εγώ. Η μικρή πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Ο Ραφαήλ πηγαίνει κι εδώ σε αγγλόφωνο σχολείο, εγώ δεν μπορώ να τον βοηθήσω όσο θα ήθελα στα αγγλικά, αλλά στα μαθηματικά και σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα είμαι από ράνω του. Έμαθα αγγλικά μαζί του, τα βελτίωσα»
Γιατί επιλέξατε την Αυστραλία;
«Ήταν και η Σουηδία. Ο Νίκος ήθελε να κάνουμε κάτι τη χρονική περίοδο που μπορούσε. Η τελευταία μας εμφάνιση ήταν στην Αυστραλία, όπου έγινε μια πρόταση από τον κουμπάρο μας, το βρήκαμε μια πολύ ωραία αφορμή. Εγώ δεν θα μπορούσα να δουλέψω, γιατί είμαι παραδοσιακή μαμά, με τους θηλασμούς μου και όλα τα κομμάτια της μητρότητας που συνεπάγονται, ήθελα να καθίσω στο σπίτι. Έτσι έγινε στο μεγάλο, έτσι ήθελα να γίνει και στη μικρή»
Τελικά, τι συνέβη με το θέμα της εστίασης;
«Είναι στα σκαριά. Ποτέ δεν είπαμε ότι φεύγουμε και εγκαταλείπουμε την Ελλάδα. Ήξερα ότι η επιστροφή μου θα είναι σύντομα στην Ελλάδα»
Αυτό σημαίνει ότι θα το ξανακάνετε;
«Εννοείται. Αυτή τη στιγμή, όσο τα παιδιά μεγαλώνουν και η καθημερινότητά με τις δραστηριότητές τους είναι εδώ, είναι κι εμένα η δουλειά μου εδώ, γιατί ετοιμάζω πολύ όμορφα πράγματα»