Φεύγει για ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης, έρχεται ο Ουάρντα στον Ατρόμητο

Mπορεί ο δανεισμός του Γιαννούλη στον Ατρόμητο να εκπνέει το καλοκαίρι αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα συμβεί νωρίτερα. Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο αριστερός μπακ ετοιμάζει και πάλι τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη όπου θα φορέσει άμεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ.


Μάλιστα, το σενάριο αυτό ενισχύθηκε αρχικά από την αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ στην πρόταση της Σαμπντόρια για τον νεαρό ακραίο μπακ, αλλά και μια ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη, με φωτογραφία του Γιαννούλη να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Παρά τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τον Έλληνα αμυντικό περί πώλησης του, στον «δικέφαλο» του Βορρά ποντάρουν πάρα πολλά πάνω του και η επιστροφή του στην Τούμπα θα γίνει λίγους μήνες νωρίτερα. Το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο αναμένεται να το καλύψει ο Αλέξανδρος Κατράνης, ο οποίος προβάρει τη φανέλα με το Αστέρι.


Η ομάδα του Περιστερίου θα βγει κερδισμένη από αυτή την εξέλιξη, διότι κατά τα φαινόμενα θα αποκτήσει τον Αμρ Ουάρντα, που μπορεί και έχει αποδείξει ότι κάνει τη διαφορά. Ο Αιγύπτιος μετά τις τελευταίες εξελίξεις προκάλεσε δυσφορία στον ΠΑΟΚ και το σενάριο ενός νέου δανεισμού του στον Ατρόμητο φαντάζει αυτή τη στιγμή το ιδανικότερο.