Μην ψαρώνεις: Νέο τρέιλερ πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις», κάνει την πρεμιέρα της αυτή την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου στις 21:45 το βράδυ. Μάλιστα, εκτός από το πρώτο τρέιλερ που είχαμε δει από τις γιορτές, κυκλοφόρησε κι ένα δεύτερο που μας βάζει λίγο παραπάνω στο κλίμα της σειράς, αποκαλύπτοντάς μας πρόσωπα και καταστάσεις.




Λίγα λόγια για τη σειρά

Η Σάντυ Αγραφιώτη (Μαρία Λεκάκη), είναι μία γυναίκα που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της και ζει μέσα στα πλούτη και την πολυτέλεια. Μια μέρα, όμως, χάνει τα πάντα και η παραμυθένια της ζωή αρχίζει να μοιάζει με εφιάλτη, αφού ο σύζυγός της την εγκαταλείπει και διαφεύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω του μόνο χρέη. Από τη μια στιγμή στην άλλη, η Σάντυ χάνει τα πάντα. Αναγκάζεται να εγκαταλείψει την παλιά της ζωή και μαζί με τις τρεις κόρες της και τη μητέρα της μετακομίζουν σε μία φτωχογειτονιά. Εκεί, η Σάντυ ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο που θα της αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει τα πάντα όταν γύρω της υπάρχει αγάπη.


Ο Μανώλης Αραποστάθης (Θοδωρής Αθερίδης), είναι ένας άνδρας που ποτέ δεν φοβήθηκε τη ζωή και δεν έπαψε να εργάζεται σκληρά στην ψαραγορά και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των συναδέλφων του. Δεν είναι τυχαίο που στην ψαραγορά τον φωνάζουν «καρχαριομάχο». Από τότε που έχασε τη γυναίκα του δεν ξαναπαντρεύτηκε, αφού προτεραιότητά του είναι μόνο τα παιδιά του. Η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνον.


Τι βλέπουμε στο νέο τρέιλερ
Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι ο σύζυγος της Σάντυ που θα την εγκαταλείψει, ο Διονύσης, δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, ενώ τη μητέρα της υποδύεται η Μαρία Ιωαννίδου. Μάλιστα, όταν λέει λιποθυμώντας «γίναμε μεσαία τάξη», θυμίζει κάτι από Ντίνα Κώνστα και Ντένυ Μαρκορά, έναν χαρακτήρα που όλοι μας έχουμε αγαπήσει. Επίσης, βλέπουμε και τον «παράνομο δεσμό» του Μανώλη, που θα υποδυθεί η Φαίδρα Δρούκα.
Επίσης, στο τρέιλερ βλέπουμε και την πρώτη επεισοδιακή συνάντηση Σάντυ και Μανώλη, αλλά και τη συμπάθεια που θα αναπτύξουν μεταξύ τους τα παιδιά τους. Τα παιδιά της Σάντυ ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, προκαλώντας την αντίδραση των συνομηλίκων τους. Η μοίρα θα τους φέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουν στο ίδιο οίκημα.