Παπαχριστόπουλος: Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση

«Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, επαναλαμβάνοντας ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσει μετά το τέλος της διαδικασίας την έδρα του.


Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες την οργή του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι δεν επρόκειτο για μυστική συνάντηση. «Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε, ενώ όσον αφορά τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα (σσ: στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα), να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».