«Συζητήσεις Γιουνάιτεντ-Ρόμα για τον Μανωλά»

Είναι ο ηγέτης στην άμυνα της Ρόμα και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μανωλά, τον οποίο θέλει σαν… τρελός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Κόκκινοι Διάβολοι ξεκίνησαν συζητήσεις με την ιταλική ομάδα, προκειμένου να αποκτήσουν τον Ελληνα σέντερ μπακ!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, με τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστα. Η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρόμα, προκειμένου να φέρει στο Ολντ Τράφορντ τον Ελληνα αμυντικό», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορταζ από το Νησί.

Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίζεται στη Ρόμα από το 2014, όταν η ιταλική ομάδα τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό. Σε τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην «αιώνια πόλη», ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 192 παιχνίδια με τη φανέλα των Τζιαλορόσι, έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 7 ασίστ.

Το πιο σημαντικό γκολ βέβαια που έχει πετύχει με τη Ρόμα είναι αυτό που σκόραρε απέναντι στην Μπαρτσελόνα πέρσι στα προημιτελικά του Champions League, το οποίο έδωσε στην ιταλική ομάδα την πρόκριση στους 4 της διοργάνωσης.