Δώρα Ζέμπερη : Στο ψυχιατρείο η μητέρα της άτυχης εφοριακού

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο νεκροταφείο και πάνω από το μνήμα φίλου της που πήγε να επισκεφτεί.
Σύμφωνα με το Star, η κυρία Γεωργία Ανδριέλου δεν αντέχει τον εφιάλτη που ζει μετά τη δολοφονία της Δώρας.
Όσο και να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της είναι αδύνατο. Η υγεία της έχει κλονιστεί και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Η κατάσταση της επιδεινώθηκε μετά και τη δίκη τον περασμένο Ιούνιο. Οι δικαστικές περιπέτειες για την μητέρα της Δώρας Ζέμπερη δεν έχουν τελειωμό.

Σε λίγες μέρες θα γίνει το δικαστήριο για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού στο δεύτερο νεκροταφείο με τον ιερέα του κοιμητηρίου. Η ίδια θα είναι δύσκολο να παραστεί καθώς δεν το επιτρέπει προς το παρόν η υγεία της.

Η δολοφονία

Ήταν το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου 2017 όταν εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη, στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας, μια νεαρή γυναίκα. Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της επόμενης ημέρας, ταυτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε μια 32χρονη εφοριακό, την άτυχη Δώρα.

Η Δώρα Ζέμπερη βρισκόταν μέσα στο νεκροταφείο όταν δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά, ανάμεσα σε δυο μνήματα, που όμως βρίσκονται σε απόσταση από το σημείο που βρέθηκε νεκρή. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην άγρια δολοφονία, ήταν ένα μαχαίρι με λάμα τουλάχιστον 2 εκατοστών, ενώ το θύμα έφερε μαχαιριές σε πλάτη, στήθος και κοιλιά, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι καταδιώχθηκε άγρια από το δολοφόνο πριν την αφήσει αιμόφυρτη.

Ο 58χρονος συνελήφθη στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στο Γαλάτσι, κοντά στο σπίτι όπου διέμενε η 32χρονη.

Ήταν χωρισμένος με μία κόρη, την οποία δεν έβλεπε, ήταν σεσημασμένος για κλοπές αυτοκινήτου, ενώ είχε συλληφθεί και μάλιστα για δεύτερη φορά στη ζωή του το 2011 με 37,5 κιλά χασίς στην κατοχή του.
Η σύλληψη είχε γίνει σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ο άντρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση.

Η στιγμή της σύλληψης