Μαρία Σολωμού: Δεν θα πιστεύετε πως ήταν πριν 25 χρόνια

Η γνωστή ηθοποιός πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία είναι 20 χρονών!

Η ανάρτησή της συνοδεύεται από ένα κείμενο, στο οποίο, μεταξύ άλλων, γράφει για τους στόχους που έχει για τη νέα χρονιά.


Μαρία Σολωμού: Η ανάρτησή της στο Instagram

«Να ένα κορίτσι!!! 25 χρόνια πίσω σε κάποιες διακοπές χαμογελάει ανέμελα ….φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμ,τυπωμένη σε χαρτί, φυλαγμένη σε άλμπουμ!!!τοσο παλιά …μου λείπει αυτή η ανεμελιά, τότε που οι ευθύνες και τα προβλήματα ήταν των «μεγάλων» και όχι δικά μας ….τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσουμε το βράδυ, τότε που δεν ξέραμε «τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε», τότε που είχαμε άγνοια κινδύνου, τότε που ήταν όλα εύκολα…. την κρατάω αυτή τη στιγμή, την κουβαλάω μαζί μου, στο κουτάκι σε μια γωνία του μυαλού μου να μου θυμίζει πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, σαν να είναι μοναδική!!!! Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος από τέτοιες στιγμές …. μόνο χαρά, ευτυχία και πολύ πολύ υγεία παρακαλώ»! έγραψε η Μαρία Σολωμού.