Η Jennifer Aniston μιλάει για τον γάμο της και την εγκυμοσύνη

Το διαζύγιο της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux ήταν από αυτά που σημάδεψε το 2018, τόσο, όσο και αυτό των Brangelina το 2016. Φυσικά μόλις η είδηση κυκλοφόρησε οι κακές γλώσσες και οι φήμες περί σχέσης της με τον Brad Pitt οργίασαν και τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά. Τελικά όπως δεν υπήρξε ποτέ κάποια επανασύνδεση μεταξύ τους.

Πλέον η Jennifer Aniston είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και θα χρησιμοποιούσαμε εύκολα την έκφραση «στα καλύτερα της». Η 49χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ELLE, όπου και παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μιλάει για όλους και για όλα. Το τεύχος του Ιανουαρίου 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο, και η ηθοποιός ήταν αρκετά αποκαλυπτική σε αυτό.

Εκτός του ότι οι φωτογραφίες της είναι υπέροχες και να μοιάζει καν για 49 ετών, η star μίλησε επίσης για τον γάμο και την εγκυμοσύνη της και μας έλυσε αν θες, κάποιες απορίες, ενώ τη βρήκαμε και αρκετά αινιγματική στο θέμα του παιδιού. Λες να μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη για το 2019;

«Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον για το παιδί και τις σχέσεις – τι χρειάζεται για να έρθει αυτό το παιδί; Επιπλέον τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές από όσο μπορούσαμε να κάνουμε στο παρελθόν», ανέφερε σχετικά με το θέμα της μητρότητας, ενώ για τους γάμους της είπε: «Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένοι, κατά την προσωπική μου γνώμη. Και όταν έφτασαν στο τέλος, ήταν μια επιλογή που έγινε επειδή επιλέξαμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Και μερικές φορές η ευτυχία δεν μπορεί να υπάρξει μέσα σε αυτό το πλαίσιο που εμείς έχουμε συμφωνήσει να ζούμε (aka γάμος, αρραβώνας)».