Σενάριο για Αρέγκι και ΑΕΚ

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις τρέχουν, καθώς μετά τους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο στην πόρτα της εξόδου
βρίσκεται και ο Γκάλο. Η ενίσχυση κρίνεται επιτακτική στην Ένωση και ήδη φαίνεται πως οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων κοιτούν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ενόψει μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου.
Ένα από τα ονόματα που βλέπει η ΑΕΚ είναι ο Αντριάν Αρέγκι ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός, είναι γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1992, άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Ατλέτικο Τεμπερλέι το 2014 και ανήκει εκεί μέχρι και σήμερα. Το 2017 έπαιξε στη Μόντρεαλ Ίμπακτ του MLS μετρώντας 8 συμμετοχές στο MLS, ενώ φέτος παίζει στην Ατλέτικο Σαν Μαρτίν του Τουκουμάν μετρώντας ήδη 10 συμμετοχές.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρέγκι μετρά 35 κίτρινες κάρτες σε 88 επίσημες συμμετοχές στην καριέρα του (καθώς και δύο αποβολές). Παρότι δεν είναι πολύ ψηλός, έχει ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και έχει μεγάλο ποσοστό στις διεκδικήσεις της μπάλας στη μεσαία γραμμή. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με την Τεμπερλεϊ όμως η ΑΕΚ ενδέχεται να κινηθεί άμεσα για τον παίκτη όπως και για την απόκτηση ενός ή δύο ακόμα παικτών.