Ξέσπασε ο κόουτς της Ρίβερ: «Ντροπιαστικό να γίνει ο τελικός στη Μαδρίτη - Έκλεψαν τους οπαδούς μας»

"Ντροπιαστικό γεγονός" χαρακτήρισε την απόφαση να γίνει ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

«Πήραν μία απόφαση, όσο παράλογη και αν είναι, έκαναν μια επιλογή. Τι περιμένετε από μένα; Δεν μπορώ να απαντήσω και να πω όσα νιώθω και σκέφτομαι τώρα», είπε ο τεχνικός της Ρίβερ.


«Δεν θα το κάνω γιατί πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που έρχεται τώρα και αυτό είναι να ετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να υπερασπιστούμε τους οπαδούς μας με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να υπερασπιστούμε τους υποστηρικτές μας, μέσα στο γήπεδο την επόμενη Κυριακή. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει», πρόσθεσε.

«Το Κόπα Λιμπερταδόρες της Αμερικής να παίζεται 10.000 χλμ. Μια μέρα θα ξανασκεφτούμε όσα γίνονται τώρα και ίσως να το θυμόμαστε ως ένα απόλυτα ντροπιαστικό γεγονός. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να παίξουμε, αλλά έκλεψαν τους οπαδούς μας», κατέληξε ο Γκαγιάρδο.