Το παίζει… Κινέζος ο Μελιόπουλος

O  ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με την Ξάνθη και ο Δημήτρης Μελιόπουλος σε λίγο καιρό θα φοράει τα ασπρόμαυρα του Δικεφάλου του Βορρά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα βρήκε
σε όλα με τους Ακρίτες και βάζει στο ρόστερ της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όπως ήταν λογικό, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ξάνθης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο νεαρός άσος ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με τον 18χρονο να το παίζει… Κινέζος. Ο αμυντικός της Ξάνθης κράτησε χαμηλά την μπάλα και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι ναι μεν στόχος του είναι να πάει σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά ο ίδιος τη δεδομένη στιγμή δεν… ξέρει τίποτα!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω εγώ από αυτά. Προσωπικά για μένα μετράει να εξελίσσω το ποδόσφαιρο μου, να γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής και καλύτερος άνθρωπος κυρίως. Ναι θα ήταν τιμή μου να πάω σε μια καλύτερη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ. Ναι αυτός είναι ο στόχος μου».
Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού αλλά γενικά η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πιστεύω σταθήκαμε καλά».