Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για το "διπλό" στην Ξάνθη

Ο Μαρτίνς αποκάλυψε ένα μέρος των σκέψεών του για τα όσα ετοιμάζει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια (9/12, 15:30). Αν και πήρε στην αποστολή τοΝ Ποντένσε, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε και στην προπόνηση προτού αναχωρήσει η αποστολή για την ακριτική πόλη, ότι προτιμάει να χρησιμοποιήσει στο δεξί "φτερό" της επίθεσης τον Ελαμπντελαουί.
Ο Ομάρ λοιπόν αναμένεται να αγωνιστεί σε ρόλο εξτρέμ κόντρα στην Ξάνθη, σε έναν ρόλο που χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Πίσω του θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Σα θα βρεθεί στα γκολπόστ, οι Βούκοβιτς και Σισέ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στο αριστερό άκρο της άμυνας θα περάσει ο Λεονάρντο Κούτρης.

Στα χαφ ο Γκιλιέρμε δεν πρόκειται να "κουνηθεί" από την ενδεκάδα. Το ερωτηματικό είναι ποιος θα περάσει δίπλα του. Ο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει τόσο τον Νάτχο, όσο και τον Μπουχαλάκη. Ο δε Καμαρά που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και έβγαλε όλο το πρόγραμμα, το πιθανότερο σενάριο είναι να κάτσει στον πάγκο και να πάρει φανέλα βασικού με την Μίλαν.

εξτρέμ θα είναι οι Ομάρ και Ναουέλ, ενώ ο Φορτούνης θα περάσει πίσω από τον Γκερέρο στον κλασικό του ρόλο.
ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχοντας κάνει την απαραίτητη "κατασκοπία" της Ξάνθης, έχουν καταλήξει στο εξής συμπέρασμα. Ότι πρόκειται για μία ομάδα που ναι μεν προέρχεται από τρεις σερί ήττες από Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και ΑΕΚ (εκτός), ωστόσο, είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες στη Super League.

Έχει δεχτεί μόλις 9 τέρματα και γενικότερα δίνει μία εντύπωση ότι θα πρέπει να… ματώσει κάποιος για να φτάσει στην περιοχή της και να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες για γκολ. Μοιάζει εώς έναν βαθμό με τον Ατρόμητο, με τον Ολυμπιακό πάντως στο Περιστέρι να εμφανίζεται «καταιγιστικός» για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Για την ιστορία η Ξάνθη δέχεται γκολ ανά 13.8 τελικές προσπάθειες! Όσο για την επίθεσή της; Είναι λογικό όλες οι κουβέντες του Μαρτίνς να περιστρέφονται γύρω από τον Γέντρισεκ, ο οποίος έχει σημειώσει 7 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα και σκοράρει ανά 3.9 τελικές.