Γκος: «Παίζω κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος μου»

Ο Φιλ Γκος πραγματοποίησε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και βοήθησε σημαντικά στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λαυρίου. Ο Αμερικανός δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς ως ομάδα. Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα γιατί ακολουθούν πολλά δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Μας βοήθησε πολύ το καλό μας ξεκίνημα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο.


Όταν πήραμε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κοιτάξαμε ξανά πίσω μας και πήραμε τη νίκη» δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτό, ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα.

«Νομίζω ότι όλοι μας είχαμε την εμπειρία για να καταλάβουμε ότι ήταν ώρα να νικήσουμε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος» είπε ο Γκος. Ο έμπειρος Αμερικανός του ΠΑΟΚ, μίλησε και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βενέτσια που έχει ιδιαίτερη σημασία, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω κόντρα στη Βενέτσια . Κίνητρο έχω σε όλα τα παιχνίδια. Παίζω σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος μου. Είναι ένας σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς αν κερδίσουμε θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση μπαίνοντας στα τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Ο στόχος μου και ο στόχος όλης της ομάδας είναι να κερδίσουμε.

Δεν θέλω να προβάλλω τα προσωπικά μου κίνητρα και να επηρεαστεί η ομάδα. Έχω λόγους να θέλω τη νίκη, αλλά θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου» τόνισε ο Αμερικανός σκόρερ.