Γιανγκ: "Θα χρειαστώ χρόνο, αλλά θα τα καταφέρω"

O Πάτρικ Γιανγκ θα επιδιώξει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Αβελίνο, αλλά γνωρίζει πως έχει αρκετό δρόμο μπροστά του. Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος από την Παρασκευή (7/12) βρίσκεται στην Ιταλία, κατά την παρουσίασή του από την Αβελίνο μίλησε για την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και δεν έκρυψε την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της.
"Είμαι τυχερός και ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Θέλω μόνο να είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά μου και να κάνω ό,τι καλύτερο στο γήπεδο", δήλωσε αρχικά ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ευχαριστώ την ομάδα για το ενδιαφέρον και είμαι ενθουσιασμένος από την υποδοχή των φιλάθλων. Καταλαβαίνω πως η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και από όσο μου έχουν πει, οι φίλαθλοι αγαπούν πολύ την ομάδα. Η Αβελίνο είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα. Πιστεύω πως εδώ μπορώ να αγωνιστώ χωρίς να κάτι να μου αποσπά την προσοχή. Είναι πολύ σημαντικό πως με την βοήθεια του προπονητικού επιτελείου, των συμπαικτών και των φιλάθλων θα αγωνιστώ πάλι για μία ομάδα όπως είναι η Αβελίνο, η οποία συμμετείχε σε δύο διοργανώσεις (σ.σ. το ιταλικό πρωτάθλημα και το Basketball Champions League) και διεκδικεί τίτλους".

Τέλος, ο Πάτρικ Γιανγκ τόνισε πως "καθημερινά έκανα προπονήσεις, ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν. θα χρειαστεί χρόνος για να βρω ρυθμό, αλλά όταν έχεις σωστή νοοτροπία και και είσαι συγκεντρωμένος, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον προπονητή για θέματα τακτικής, αλλά είμαι εδώ για να κάνω ό,τι έκανα πάντα. Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια κοντά στο καλάθι, να είμαι συνεπής, να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ και να παίρνω ριμπάουντ".

Photo credits: Eurokinissi