Ο Σφακιανάκης διέκοψε το πρόγραμμα κι απάντησε στον Παπαδόπουλο: «Ο Γιώργος κάνει λάθος»

Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στο «Γκάζι live» με την Πάολα και πάνω στην πίστα απάντησε στην κόντρα που ξέσπασε με τον Γιώργο Παπαδόπουλου.

Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το σχήμα και με μήνυμά του στο instagram εξήγησε ότι ο Νότης Σφακιανάκης του «έκοψε» το δεύτερο πρόγραμμα. Ο Νότης Σφακιανάκης μόλις ανέβηκε στην πίστα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μίλησε με την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» να καταγράφει όσα είπε: «Μια αποσαφήνιση λοιπόν γιατί μου το χρεώνουν συνέχεια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει, κάτι που δεν έχω πει και μου το χρεώνουν δεν είναι δίκαιο. Αλλά το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, με τους ανθρώπους ζεις στην κοινωνία και πρέπει να τους αντιμετωπίζεις όπως σου συμπεριφέρονται. Προέκυψε κάτι τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε, αυτό είμαι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ψέματα λένε αυτοί που φοβούνται ή αυτοί που θέλουν κάτι να σας κλέψει. Ούτε να σας κλέψω θέλω ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια».

Το νυχτερινό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο για να δει τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες τους.

Δείτε τι είπε στο ακόλουθο βίντεο:



Πηγή: www.gossip-tv.gr