Εντυπωσιακή η Λάρισα (4-2)

Η Λάρισα πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και συνέτριψε τον Πανιώνιο με 4-2. Οι Θεσσαλοί ήταν εντυπωσιακοί από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ καθώς είχαν πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια.

Η Λάρισα είχε πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και μάλιστα η θεσσαλική ομάδα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ν’ ανοίξει το σκορ με την συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού. Ο Νούνιτς ήταν αυτός που απείλησε την εστία του Πανιωνίου αλλά η κεφαλιά του επιθετικού της Λάρισας βρήκε το δοκάρι των φιλοξενούμενων. Ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με τους Θεσσαλούς να συνεχίζουν την πίεση στα καρέ του Πανιωνίου. Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν για την υπεροχή τους στο 14’, με τον Νούνιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Νέο γκολ από τον Μασούρα

Η απάντηση πάντως του Πανιωνίου ήταν άμεση και ουσιαστικά κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς η Λάρισα έδειχνε να ελέγχει εκείνη την στιγμή το ματς. Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάσιση με σκόρερ, ποιον άλλον, τον Γιώργολ Μασούρα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα και στην Λάρισα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα πράγματα πάντως έγιναν πολύ δύσκολα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 38’, όταν ο Τσιλούλης αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στοπν Χούμπτσεφ, αφήνοντας τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες.

Κυρίαρχη η Λάρισα στο δεύτερο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με την Λάρισα δηλαδή να κυριαρχεί και τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 2-1 στο 53’ με πολύ ωραίο σουτ του Μιλισάβλιεβιτς και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η Λάρισα έκανε την μια επίθεση μετά την άλλη. Ο ρυθμός της θεσσαλικής ομάδας ήταν καταιγιστικός και στο 57’ οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι, αυτή την φορά με τον Μπαργκάν. Ο ίδιος παίκτης βρήκε πάντως δίχτυα στο επόμενο λεπτό, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της Λάρισας. Το ματς στο δεύτερο ημίχρονο δεν «σηκώνει» ιδιαίτερη κριτική καθώς οι «βυσσινί» ήταν εντυπωσιακοί και διέλυσαν τον Πανιώνιο.

Η Λάρισα κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ με σκόρερ ξανά τον Νούνιτς (64’) και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η θεσσαλική ομάδα πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος μείωσε 4-2 με γκολ του Ντουρμισάι στο 92′.

ΑΕΛ: (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Μπαργκάν (82’ Σαχίτι), Φατιόν (68’ Πίτι), Κόεφ (22’ Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς, Ντέλετιτς.

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Οικονομίδης (68’ Σαραμαντάς), Κεϊτά, Τσιλούλης, Μασούρας, Πίρις, Ντουρμισαϊ.