Σκόραρε μετά από 32 ματς ο Αθανασιάδης!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κλάους Αθανασιάδης επέστρεψε στην Ελλάδα με στόχο να βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον πίστεψε και του έδωσε την ευκαιρία να βγει από την… ναφθαλίνη. Η αγωνιστική απραξία, όμως, όπως ήταν λογικό επηρέασε τον Κλάους, ο οποίος χρειάστηκε σχεδόν τρεις μήνες για να πετύχει το πρώτο του τέρμα με τους Ηπειρώτες!


Στον αγώνα με τον ΟΦΗ είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ και ανέλαβε δράση. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Ποτουρίδη, αλλά ο Κλάους είχε την απάντηση. Στο 84′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου και άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχε στη Σούπερ Λίγκα, μετά από 32 παιχνίδια… αφλογιστίας.

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στις 26 Μαΐου του 2016 στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 2-0. Μάλιστα, τότε είχε πετύχει και τα δύο γκολ των Ασπρόμαυρων, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Δικεφάλου. Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησαν 2.049 λεπτά χωρίς να σκοράρει. Στο αποψινό ματς με τον ΟΦΗ έσπασε το ρόδι, έσωσε την ομάδα του και πλέον μπορεί να κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Τέτοια γκολ θα του δώσουν αυτοπεποίθηση και θα τον βοηθήσουν να πάρει τα πάνω του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανάγκη τον καλό Αθανασιάδη, ο οποίος στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ είχε δείξει την εκτελεστική του δεινότητα. Πλέον, καλείται να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να βρει και πάλι τα πατήματά του, σκοράροντας σημαντικά γκολ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.