Παπαδημητρίου – Καμπουράκης: Στο δρόμο προς… Αnt1!

Σε ανοιχτή γραμμή με τον ΑΝΤ1 βρίσκονται η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο έμπειρος δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης


Η μεν πρώτη, που μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, είχε μείνει εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας, συζητά, όπως αναφέρει το Secret, το σενάριο να αναλάβει ως «πρώτο βιολί» μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα λανσάρει το κανάλι του Αμαρουσίου το δεύτερο μισό της σεζόν, απέναντι από τη Σάσα Σταμάτη και τη Ναταλία Γερμανού η οποία θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Η όλη συζήτηση προέκυψε από τη διαπίστωση ότι η εν λόγω ζώνη όχι μόνο διαθέτει μεγάλη δεξαμενή κοινού, αλλά και συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των διαφημιστών. Ως εκ τούτου, κάποιοι μιλούν ακόμα και για προχωρημένη διαπραγμάτευση, στο πλαίσιο της οποίας έχουν τεθεί και ορισμένα ονόματα που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν αποτελεσματικά την παρουσιάστρια.

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Καμπουράκη, οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στον τηλεοπτικό σταθμό επισημαίνουν ότι συζητά για περισσότερα από ένα concepts. Ο λόγος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για μια νέα ενημερωτική εκπομπή που θα βγαίνει στον αέρα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου και φέρεται να έχει δρομολογηθεί ήδη ή ακόμα και για ένα πολιτικό talk show που βρίσκεται στα σκαριά, ενόψει της προεκλογικής χρονιάς που έρχεται.