My style rocks: Το ξέσπασμα της Μαστοράκη- Οι μπηχτές και τα υπονοούμενα μετά την αποχώρησή της

Η Τάμτα Μαστοράκη αποχώρησε οικειοθελώς από το My style rocks για προσωπικούς της λόγους.
Αυτούς τους λόγους τους εξήγησε σε συνέντευξή της και μάλιστα οι μπηχτές και τα υπονοούμενα ήταν πολλά.

«Πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Έχουν γίνει κλίκα. Δεν θα πω ονόματα, γιατί φαίνεται. Είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος και γι' αυτό δεν έκανα ούτε ίντριγκες ούτε καβγάδες. Γενικώς, μας έλεγαν εκεί μέσα ότι θέλουν ίντριγκα» είπε στην espresso και συνέχισε για τις εντάσεις που υπάρχουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Ως εμπειρία η συμμετοχή μου υπήρξε ενδιαφέρουσα. Στην αρχή ήταν τέλεια, αλλά έπαψε να είναι έπειτα από τρεις εβδομάδες. Η πίεση ήταν μεγάλη. Τα γυρίσματα κρατούσαν είκοσι ώρες. Γυρίζαμε τρια επεισόδια την ημέρα. Και είχαμε μισή μέρα, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, να βγάλουμε έξι outfits.Είναι τραγικό. Είχε πάρα πολύ άγχος, πολύ τρέξιμο και πολύ μεγάλη πίεση. Και ψυχολογική και σωματική. Ο κόσμος δεν τα ξέρει αυτά. Δεν τα βλέπει».

Όσο για την κριτική επιτροπή είπε: «Ο πιο σκληρός είναι ο Κουδουνάρης, αλλά έχει γνώση και άποψη και τον σέβομαι. Στην κριτική επιτροπή ξέρεις τι κάνουν; Σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν. Εγώ από την αρχή, έδωσα το στιλ μου και ήμουν νικήτρια. Μετά λόγω πίεσης έπαθα κοκομπλόκο. Εγώ ούτε βιτρίνες φορούσα ούτε αντιγραφές έκανα. Όπως ντυνόμουν στο παιχνίδι ντύνομαι και έξω. Αυτό είνανι το στυλ μου. Και, ναι, πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Με αδίκησαν τρεις φορές συνεχόμενα και με έβγαλαν δυο φορές προτεινόμενη. Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που έφυγα».

Από το στόχαστρο της πρώην παίκτριας του My style rocks δεν ξέφυγε ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κατά τη γνώμη μου, η Κωνσταντίνα είναι πάρα πολύ καλή ως χαρακτήρας. Την ξέρω πολλά χρόνια, από την εποχή που ήμασταν στο πρακτορείο της Κρίστι. Έχουμε συνεργαστεί ως μοντέλα στο παρελθόν και μια χρονιά έχουμε κάνει και διακοπές μαζί στη Ρόδο. Με θυμήθηκε και με γνώρισε όταν με είδε στο παιχνίδι. Μου αρέσει. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και αυτό βγαίνει νομίζω και στην τηλεόραση. Όμως, ως παρουσιάστρια θέλει λίγο δουλίτσα»