Πως θα μαγνητίσεις έναν Αιγόκερω;

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει το χρόνο και την ευθύνη, και οι εκπρόσωποί του είναι παραδοσιακοί και συχνά πολύ σοβαροί από τη φύση τους.

Είναι παραδοσιακός, περιπετειώδης μεν αλλά ενδιαφέρεται για σοβαρές σχέσεις, φιλικές αλλά και ερωτικές. Η δημιουργία οικογένειας είναι αυτοσκοπός και στα πλάνα ζωής του. Οι σχέσεις του βασίζονται στον σεβασμό και την κατανόηση. Αφοσιώνεται στο άτομο που αγαπά και πληγώνεται πολύ αν τον εξαπατήσεις.

Η αλήθεια είναι πως δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του. Δείχνει την αγάπη του με πράξεις όμως και δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματα του, ειδικά όταν είναι ερωτευμένος! Για αυτόν η συντροφική σχέση και ο έρωτας δεν είναι κάτι επιπόλαιο. Είναι σταθερός σύντροφος και σου κερδίζει την εμπιστοσύνη εύκολα. Ερωτεύεται με ένταση και βάθος.

Όταν πρόκειται για ζητήματα της καρδιάς, οι Αιγόκεροι δεν είναι ποτέ επιπόλαιοι, ούτε παίζουν με τα αισθήματα των άλλων. Το φλερτ για έναν Αιγόκερω δεν αποτελεί ένα παιχνίδι επιβεβαίωσης αλλά ένα βήμα για να σε φέρει κοντά του. Πρέπει να αισθανθεί σίγουρος.

Πριν εκφραστεί, πρώτα θα μιλήσει με τον εαυτό του. Η ιδέα για τον εαυτό του είναι μεγάλη και δεν θέλει να πληγωθεί. Δίνει σημασία στο να έχει μια σύντροφο που να ενισχύει το γόητρό του, να τον κανακεύει.

Η εμφάνιση και το σεξ τον ενδιαφέρουν αρκετά, άλλωστε είναι στοιχεία που επιθυμεί από το ταίρι του. Ειδικά αν είσαι Ταύρος ή Λέων δεν θα γλιτώσεις εύκολα από τα δίχτυα του.