Βίντεο από τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα

Δείτε το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας


Υλικό από τη στιγμή που ο δολοφόνος πλησιάζει τον 46χρονο επιχειρηματία στη Βούλα και τον πυροβολεί μέσα στο αυτοκίνητου φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Καθημερινή».

Το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας δείχνει ότι ο 46χρονος άνδρας είχε μόλις καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο δολοφόνος πλησίασε –τρέχοντας– το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα. Ο δολοφόνος είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαύρο καπέλο τζόκεϊ, φορούσε ένα δίχρωμο σπορ μπουφάν, καθώς επίσης μαύρο παντελόνι και παπούτσια.

Το σκηνικό της δολοφονίας κράτησε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Στο υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ο επιχειρηματίας αμέσως μόλις δέχθηκε τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το Smart και προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας. Ωστόσο, εκείνος τον ακολούθησε και από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου συνέχισε να τον πυροβολεί.

Η ένοπλη επίθεση την περασμένη Τετάρτη έγινε τη στιγμή που ο 46χρονος βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο μαύρο Smart που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω.