H πολύ άβολη αλήθεια για την Meghan Markle που κάνει το γύρο του κόσμου

Nαι η Meghan Markle είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και ναι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Εμείς να το πούμε: Συμπαθούμε πολύ όχι μόνο τη Δούκισσα αλλά και τον Πρίγκιπα Harry ο οποίος μάλλον θα είναι εξαιρετικός μπαμπάς.

Βέβαια, αυτό που μαθαίνουμε σήμερα μας έκανε αρκετά κακή εντύπωση. Αλλά ας γίνουμε πιο σαφείς: Δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου λοιπόν, υποστηρίζει ότι η Meghan είχε αναγκάσει τον πρώην σύζυγό της Trevor Engelson να υπογράψει συμφωνητικό με το οποίο υποχρεούτο να της παρέχει personal trainer, διατροφολόγο και νταντά σε περίπτωση που έκανε το παιδί τους. Όλα αυτά προκειμένου η Meghan να μπορέσει να ασχοληθεί με την καριέρα της.

Μάλιστα άτομο από το περιβάλλον της Meghan υποστηρίζει ότι ο μεγαλύτερός της φόβος ήταν μήπως παχύνει, γεγονός που θα έβλαπτε τα επαγγελματικά της. Επίσης, υποστηρίζει ότι μπορεί να έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας πρόσφατα, αλλά πάντα ήθελε να της φέρονται σαν Πριγκίπισσα.



Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από το Παλάτι, και ίσως να μην υπάρξει και ποτέ. Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε ότι η Meghan είναι πιο… αριβίστρια από όσο δείχνει.


Εντάξει δεν πέσαμε και από τα σύννεφα.

Πηγή: queen.gr