Μαχαίρωσε τον πρώην της και ανέβασε σέλφι με το θύμα να αιμορραγεί

Μια γυναίκα από τη Σιβηρία μαχαίρωσε τον πρώην σύζυγό της με ένα μαχαίρι και - αντί να καλέσει τις πρώτες βοήθειες - τράβηξε μια σέλφι με το θύμα να αιμορραγεί και ανέβασε τη φωτογραφία σε φίλους, αναγνωρίζοντας ότι την έκανε να μοιάζει με «θηρίο». Σύμφωνα με το Russian Today, το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Surgut της Σιβηρίας, έπειτα από μια έντονη διαφωνία μεταξύ του πρώην ζευγαριού, το οποίο έχουν αναγνωριστεί από τα μέσα ενημέρωσης μόνο ως Όλγα και Ολέγκ.

Η φιλονικία κλιμακώθηκε και, σε κάποιο σημείο «ο άντρας προσπάθησε να στραγγαλίσει» την πρώην σύζυγό του, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας που δημοσίευσαν τα τοπικά ΜΜΕ. Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η Όλγα άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε έκοψε τον Όλεγκ. Τα τοπικά μίντια αναφέρουν ότι δράστης και θύμα βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η 25χρονη μετά τη πράξη της, αντί να καλέσει την αστυνομία και ασθενοφόρο, αποφάσισε ... βγάλει μια σέλφι μαζί με τον πρώην σύζυγό της που βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος. Σε μια προσπάθεια μάλιστα να εξασφαλίσει ότι ο κόσμος θα μάθαινε για το περιστατικό, έστειλε τη φωτογραφία στους φίλους της.

«Παιδιά, μαχαίρωσα τον πρώην σύζυγό μου με ένα μαχαίρι. Ήταν ατύχημα... Μου πήρε τρεις ώρες για να καθαρίσω τα πάντα. Φαίνεται πως είμαι θηρίο», έγραψε η 25χρονη, η οποία μια κόρη 2,5 ετών με το Ολέγκ.

Η Όλγα συνελήφθη, αλλά σύντομα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Ο Όλεγκ επέζησε και υποβλήθηκε σε επέμβαση χειρουργική επέμβαση.