Ο Μητσοτάκης άλλαξε το σήμα της Νέας Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυσή της...
Σε βίντεο λίγο πριν την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη παρουσιάστηκε το νέο σήμα του κόμματος όπως είχε προαναγγελθεί.

«Το νέο σήμα της παράταξής μας σηματοδοτεί ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και σε νέες ιδέες. Ένα κόμμα που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής για την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο πυρσός… επέστρεψε στο νέο σήμα στη ΝΔ και εμφανίζεται ανάμεσα στα αρχικά του κόμματος. Είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση μεταξύ του πρώτου προσυνεδρίου του 1977 και του πρώτου συνεδρίου του κόμματος το 1979, ενώ στα ψηφοδέλτια εμφανίστηκε το 1985.

Η πρώτη απόπειρα να αποσυρθεί ο πυρσός έγινε επί προεδρίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ επί προεδρίας Μιλτιάδη Έβερτ, είχε και πάλι την τιμητική του.

Την ίδια ώρα στο twitter γίνεται ο... κακός χαμός με τους χρήστες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους θέλοντας να κριτικάρουν το νέο σήμα που θα κοσμεί τα γραφεία της Πειραιώς.

Σε άλλους μοιάζει με λαβύρινθο, σε άλλους με σύμβολα της γραμμικής β ενώ άλλοι το παρομοιάζουν με τα τουβλάκια που παίζουν τα μικρά παιδιά.

Δεν έλειψαν, όπως αναμενόταν και τα σχόλια για την ομοιότητα του νέου σήματος της ΝΔ με το νέο σήμα του ΣΚΑΪ.