Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η σοκαριστική φωτό από το ατύχημα – Οι φρικτοί πόνοι και το χειρουργείο

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στο ύψος της Πανόρμου. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και όπως αποκάλυψε ο πατέρας του δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή ψυχολογική κατάσταση.



Ο πατέρας του Λεωνίδα, Παναγιώτης Καλφαγιάννης μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε ότι ο ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αποτέλεσμα των αφόρητων πόνων που έχει και στα δυο του πόδια. «Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ και κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονο. Οι γιατροί του βάζουν αλλά δεν τον πιάνουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός δεν έχει χειρουργηθεί ακόμα, αφού τα πολλά αιματώματα που έχει δεν το επιτρέπουν. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει πρώτα να υποχωρήσουν για να προβούν σε εγχειρήσεις που θα αποκαταστήσουν τα κατάγματα. Σύμφωνα με το Happy Day ενδέχεται να χειρουργηθεί ή σήμερα ή τη Δευτέρα!
Ενώ, η φωτογραφία από το ατύχημά του που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι σοκαριστική! Το tharrosnews έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο, το οποίο τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το τροχαίο και φαίνεται η μηχανή του να είναι πεσμένη και σφηνωμένη κάτω από αυτοκίνητο.