Οι αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό από την Πέμπτη

Πώς θα κινηθούν οι επιβάτες που θέλουν να φτάσουν στο Αεροδρόμιο

Αλλαγές στα δρομολόγια των συρμών θα πραγματοποιηθούν αύριο. Συγκεκριμένα αποκλειστικά και μόνο από τον Σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα ξεκινούν από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου οι συρμοί του μετρό με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, ενημερώνοντας το επιβατικό κοινό για την αναδιάρθρωση των δρομολογίων στη γραμμή 3 Αγία Μαρίνα - Αεροδρόμιο, που δεν θα καλύπτουν πια ενιαία όλο το μήκος της γραμμής.

Αντίστοιχα, οι συρμοί από το αεροδρόμιο θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Οι συρμοί θα αναχωρούν από τον συγκεκριμένο σταθμό κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας, με προορισμό το Αεροδρόμιο, και αντίστοιχα τα δρομολόγια από το Αεροδρόμιο με προορισμό τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα εκτελούνται κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι επιβάτες που θέλουν να φτάσουν στο Αεροδρόμιο θα κατεβαίνουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», από όπου θα μετεπιβιβάζονται σε συρμό που έχει προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αντίστοιχα, οι επιβάτες του μετρό από το Αεροδρόμιο θα αποβιβάζονται στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» και από εκεί θα μετεπιβιβάζονται σε συρμό με κατεύθυνση την Αγία Μαρίνα.

Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο» οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν και τα δρομολόγια του Προαστιακού, για τον οποίο απαιτείται μετακίνηση σε διαφορετική αποβάθρα.