Οι Ελληνίδες που έβαλαν την topless σφραγίδα τους στο φετινό καλοκαίρι

H αλήθεια είναι πως δεν είμαστε πια μικρά και αθώα παιδιά να ενθουσιαζόμαστε με κάθε σέxy ποστ που βρεθεί στο διάβα μας.

Το θεωρούμε ως ένα σημείο αυτονόητο πως η χ τραγουδίστρια θα πάει Μύκονο και θα ανεβάσει αυτό.

Πως η ψ θα πασαλειφθεί έντεχνα με λάσπη και άμμο.

Και πως κάπου θα κάνει την εμφάνισή του μια ξανθιά και ένα ροζ φλαμίνγκο.

Να μην σου πω ότι έχει επέλθει και ένα insta κορεσμός -ειδικά αυτό το καλοκαίρι- που μας κάνει να ενθουσιαζόμαστε μόνο όταν βλέπουμε κάτι το διαφορετικό.

Όπως στην περίπτωση της αγαπημένης μας Κρητικιάς γυμνάστριας Στέλλας Σαμνιώτη που χρησιμοποίησε ευφάνταστα την βαρύτητα και μια απλή (ούτε καν ασφαλείας) πόρτα.

Οπότε, σε αυτού εδώ την πρόωρη (αφού οι ζέστες θα μας πάνε ως τον Νοέμβριο) ανασκόπηση, οφείλουμε να επικεντρωθούμε σε εκείνες που έκαναν το extra βήμα για να κερδίσουν την προσοχή και το τιμημένο το follow μας (Όπως την Μαντώ Γαστεράτου που μας έφερε στο πιάτο αυτή τη σικάτη 'δεν φόρεσα κάτι και βγήκα' λήψη από Σαντορίνη μεριά).

Εκείνες δηλαδή τις εργατικές και στοχοπροσηλωμένες Ελληνίδες που, ενώ βρισκόντουσαν στην παραλία, είπαν να αφαιρέσουν το τοπ του μαγιό τους προκειμένου το αποτέλεσμα που θα μας 'σερβίρουν' να είναι πιο άρτιο (Όπως την ταλαντούχα Μυριέλλα Κουρέντη που γίορτασε φαντασμαγορικά τα γενέθλιά της με μια υπέροχα φυσιολατρική λήψη στην Πρέβελη).

Να είναι το κάδρο πιο ωραίο, ρε παιδί μου. Σωστά τα λεώ Ιωάννα Τούνη;

Να είναι όλη η φάση τους πιο ένα με τη φύση (Εσένα κοιτάζω Ελένη Βαίτσου, και ας μην είναι εμφανές αν το φοράς το μαγιό ή όχι).

Να βγάζει μια φυσικότητα όλη η φάση. Όπως στην περίπτωση του νέου μας πουλέν, της δίμετρης Ελληνοβραζιλιάνας Amanda Chrishell, σε ένα βίντεο που αξίζει να σταματήσεις ότι κάνεις για να δεις.

Εν αρχή η Ελένη Φουρέιρα των επιβλητικών 700.000 followers που δεν δίστασε να μας δείξει πόσο ομοιόμορφα έχει μαυρίσει αυτό το καλοκαίρι.

Το ίδιο ακριβώς που έκανε δηλαδή και πέρυσι, όταν, ως επίλογο για το καλοκαίρι, δημοσίευσε αυτό το post.

Mε άλλα λόγια η Ελένη έχει εξελιχθεί στην πιο δημοφιλή συνήθης ύποπτο όσον αφορά το insta τοπλες. Και μάλιστα ανεξαρτήτως εποχής. Και είναι κρίμα, πολύ κρίμα, που καμία άλλη από τις πρωτοκλασάτες insta-Ελληνίδες δεν ακολουθεί το παράδειγμά της. 

Εμείς πάντως την προσθέτουμε με χαρά στην -δημοσιευμένη πριν από δυο χρόνια- λίστα με τις Ελληνίδες που δεν φοβούνται το τοπλες.  Δίπλα στην φρεσκοπαντρεμένη Κατερίνα Στικούδη που, πίσω στον Ιούνιο, μας κέντρισε το ενδιαφέρον με αυτό το βίντεο.

Tην κυριλοσέξι Νάντια Μπουλέ που πάντοτε βρίσκει κάθε καλοκαίρι ένα ευφάνταστο τρόπο να βγάλει το τοπ του μπικίνι της.

Την Κωνσταντίνα Μεταξά που δεν διστάζει να μας δείχνει τις ατέλειές της.

Tην λίστα συμπληρώνει η -δραστήρια φέτος-Στέλλα Σαμνιώτη που επίσης έκανε για πρώτη φορά την τοπλες υπέρβασή της.

H Yuval Golan, η εκκωφαντικά όμορφη σύντροφος του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Omri Altman, που πήγε στη Μύκονο και έκανε τα δικά της.

H 'με δύναμη από το Σαλόνικα' Μαριάννα Μπαφίτη σε hands bra λογική.

H αειθαλής Δήμητρα Αλεξανδράκη σε μια 'στοργική' πόζα.

H Kάτια Δέδε που αποφάσισε να παίξει τοπλες ρακέτες στην Τήνο.

Και φυσικά η 'Ιταλίδα πλέον' Ρία Αντωνίου, το instagram της οποίας εδώ και ένα χρόνο είναι εμφατικά NSFW.

Τελικά, αυτό το καλοκαίρι, οι ινστα topless ήταν περισσότερες από ποτέ. Και μπράβο τους.