Στη Μύκονο το super yacht του Στιβ Τζομπς

Στη Μύκονο βρέθηκε το super yacht «Venus» του ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς, οι επιβάτες του οποίου απόλαυσαν το Αγράρι, μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού με γαλαζοπράσινα νερά, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cyclades24.gr.

Το πολυτελές σκάφος με μήκος περίπου 80 μέτρων διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, δικό του ταχύπλοο, ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο ελαφρύ και ενδεχομένως πιο γρήγορο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του.


Στη Μύκονο το super yacht του Στιβ Τζομπς

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο μπροστινό deck υπάρχει και τέντα σε στυλ αυτών των βεδουίνων, για να ξεκουράζονται οι καλεσμένοι στην σκιά, ενώ όλα του τα όργανα ελέγχονται μέσα από τις οθόνες των 27-ιντσών iMacs που βρίσκονται στην αίθουσα ελέγχου.

Η ναυπήγηση του Venus στο Άαλσμεέρ της Ολλανδίας εκτιμάται ότι κόστισε 100 με 120 εκατομμύρια ευρώ και ολοκληρώθηκε έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώην επικεφαλής της Apple, o οποίος δεν πρόλαβε να το χαρεί. Σήμερα, η εντυπωσιακή θαλαμηγός ανήκει στην χήρα του Στιβ Τζομπς.