Το παράπονο του μοντέλου με τα μεγαλύτερα στήθη στη Βρετανία

Η Νίκι Βαλεντίνα Ρόουζ είναι 26 ετών και είναι εθισμένη στις επεμβάσεις αισθητικής. Έκανε την πρώτη της στα 21 της και έκτοτε έχει ξοδέψει ούτε λίγο ούτε πολύ 75.000 ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν διατεθεί για αύξηση στήθους. Αυτό αποτελεί και το πιο δυνατό της σημείο, καθώς η νεαρή κοπέλα διαθέτει το μεγαλύτερο στήθος -34ΝΝ- σε ολόκληρη τη χώρα.

«Τα μεγάλα στήθη με κάνουν χαρούμενη. Είναι κάτι που πάντα ήθελα, από τότε που ήμουν μικρή», λέει το μοντέλο από το Κένσινγκτον του δυτικού Λονδίνου.

Και είναι υπερήφανη για το μπούστο της. Μόνο που δεν της αρκεί και θέλει να το μεγαλώσει κι άλλο. Πόσο; H ίδια ονειρεύεται εμφυτεύματα 5.000 κ.εκ. παρά το γεγονός ότι οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί για την υγεία της μια τέτοια αλλαγή.



«Με έχουν προειδοποιήσει ότι μπορεί να μου προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στη μέση και για το λόγο αυτό ο πλαστικός χειρούργος που μου είπε να δουλέψω με τους μύες της μέσης. Ο γιατρός μου είπε επίσης ότι υπάρχει κίνδυνος για τη σωματοδομή μου. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει κίνδυνος να παχύνω καθώς θα κουράζομαι πολύ και θα είμαι οκνηρή».

Τα προβλήματα που της δημιουργούν τα τεράστια στήθη της δεν φαίνεται να την πτοούν. «Δεν μπορώ να ξυρίσω τις μασχάλες μου, ούτε μου είναι εύκολη η οδήγηση αυτοκινήτου. Όταν κοιμάμαι ανάσκελα αισθάνομαι σαν να κάθεται κάποιος πάνω μου, γι' αυτό και κοιμάμαι μπρούμυτα που είναι πιο εύκολο και πιο άνετα για μένα. Είναι σαν να έχεις ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης από κάτω σου».



Το πάθος της με τις πλαστικές προέκυψε παρακολουθώντας την μεταμόρφωση της Γαλλίδας χορεύτριας, ηθοποιού και τραγουδίστριας Λόλα Φεράρι.

«Πριν τις πλαστικές ένοιωθα μια απλή κοπέλα. Βαριόμουν. Ήθελα να ξεχωρίσω από το πλήθος, να είμαι χαρούμενη και να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», λέει αναφερόμενη στον εθισμό της.



Το τεράστιο μπούστο της αποτελεί το σημείο που κεντρίζει τα βλέμματα του κόσμου και αυτό την ενοχλεί. «Οι ξένοι σοκάρονται από την εμφάνισή μου γιατί δεν έχουν δει ποτέ τους τόσο μεγάλα στήθη. Όλοι ζητούν να βγουν φωτογραφία μαζί μου και αυτό είναι ενοχλητικό. Πάντα βλέπω ανθρώπους να με φωτογραφίζουν. Δεν μπορώ ούτε στα μαγαζιά να πάω χωρίς να συναντήσω κάποιον που να θέλει να με φωτογραφίσει», τονίζει.

Οι επόμενες επεμβάσεις που θέλει να κάνει, πέρα από την εκ νέου αύξηση στήθους, είναι η ανόρθωση των γλουτών της, ενώ σκέφτεται να προχωρήσει και σε αφαίρεση πλευρών...