«Γεμίζει» κι αισιοδοξεί για τη συνέχεια ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μπήκε με θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν, μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, την ώρα που η «φαρέτρα» του Νίκου Παπαδόπουλου «γεμίζει». Προπόνηση σήμερα, ρεπό αύριο για τους Κρητικούς.

Κάθε αρχή και δύσκολη, λέγεται αναφορικά με νέες καταστάσεις και τα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Ο ΟΦΗ δεν είναι ακριβώς... νέος στη Super League, αλλά η αποχή τριών ετών, οι μεταγραφές και συνολικά η νέα ομάδα που φτιάχνεται στην Κρήτη έκρυβαν «ερωτηματικά» για την πρεμιέρα της σεζόν 2018/19 και τον τρόπο με τον οποίο θα έκαναν «ποδαρικό» οι Ηρακλειώτες.

Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη συμπύκνωσε όλα όσα προκύπτουν από τα παραπάνω. Στην αρχή το «ψάρωμα» και τις νευρικές αντιδράσεις, που οδήγησαν γρήγορα στο γκολ του Πανιώνιου. Αμέσως μετά τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα, που έφεραν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Χουάν Άγχελ Νέιρα όχι μόνο την ισοφάριση, αλλά και την ανατροπή! Ακολούθησε η ανάδειξη των όποιων αμυντικών κενών, φυσιολογικών για κάθε «καινούργια» ομάδα, στη φάση της ισοφάρισης του Σταυρόπουλου, που έκλεισε ένα «τρελό» πρώτο ημίχρονο.



Τελικά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφυγε με τον βαθμό από την Πλατεία (2-2) κι έστω κι αν ο Μακεδόνας τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως στόχος του ΟΦΗ είναι οι νίκες, δεν δίστασε να υπογραμμίσει τη σημασία της επιστροφής του συλλόγου στη Super League.

Πλέον η πρεμιέρα πέρασε και τα καλά νέα είναι περισσότερα από τα κακά. Ο βαθμός της ισοπαλίας βάζει τους Κρητικούς επιτυχημένα στο πρωτάθλημα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έδειξαν θετικά στοιχεία, με κορωνίδα την απόδοση του Νέιρα, ενώ οι λύσεις για τον Παπαδόπουλο θα είναι πλέον περισσότερες.

Απέναντι στον Πανιώνιο εξέτισε την τιμωρία του από την περασμένη σεζόν ο Τάσος Παπάζογλου και πλέον υπολογίζεται κανονικά, ενώ το ίδιο ισχύει για τον τραυματία Δεληγιαννίδη, που θα τεθεί επίσης στη διάθεση του προπονητή του, αλλά και τον Μιχόγεβιτς, που όσο περνούν οι μέρες μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο κλίμα της νέας του ομάδας.



Επόμενη δοκιμασία για τον ΟΦΗ θα είναι στο Αγρίνιο (3/9, 21:30), όπου θα ψάξει κόντρα στον «πληγωμένο» της πρεμιέρας Παναιτωλικό τη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και μια νίκη που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το καλό κλίμα στο Γεντί Κουλέ.

Σήμερα οι παίκτες έχουν προγραμματισμένη προπόνηση στις 18:00 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Την Τρίτη (28/8) υπάρχει ρεπό, με την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τα «καναρίνια» να ξεκινάει από την Τετάρτη (29/8).

Πηγή: gazzetta.gr