«Έλα στη θέση μου»: Η «επεισοδιακή» επιστροφή της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στον 3ο κύκλος της σειράς «Έλα στη θέση μου» του Alpha που υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός με την ομάδα του.
Η επιστροφή της ηθοποιού θα είναι «επεισοδιακή» , αφού στα νέα επεισόδια θα την δούμε να υποφέρει.

Η Φαίη είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πώς να διεκδικεί τις επιθυμίες της χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Ωστόσο, έχει αποδείξει ότι πίσω από το σκληρό της πρόσωπο κρύβεται μία ευαίσθητη ψυχή που έχει ανάγκη από αγάπη. Γνώρισε τι θα πει έρωτας στο πλευρό του Βλάση, του πρώην συζύγου της, τον οποίο ωστόσο κατάφερε να χάσει εξαιτίας των συντεχνιών της.

Τι επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια της καθημερινής κωμικής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» για την αδίστακτη Φαίη Σταθάτου, την οποία υποδύεται η Αθηνά Οικονομάκου και επιστρέφει στο σίριαλ ύστερα από μερικούς μήνες αποχής;

Σύμφωνα με το «Mytv», μια νέα περιπέτεια ιδιαίτερα επικίνδυνη συγκλονίζει τη ζωή της ηρωίδας. Ο γολγοθάς της ξεκινά όταν παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει στα σκαλιά της εκκλησίας τον Δαμιανό την ημέρα του γάμου τους και να εξαφανιστεί από προσώπου Γης. Για να καταφέρει να φύγει μακριά από όλους, είχε επικαλεστεί τη βοήθεια της Μένης Σουλτς, ζητώντας της να τη φυγαδεύσει σε κάποιο μέρος του εξωτερικού. Έτσι, το μοντέλο κατέληξε σε κάποιο κράτος του αραβικού κόσμου και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι. Εκεί, όμως, η Φαίη πέφτει θύμα ομηρίας κάποιου ισχυρού Άραβα. Στα νέα επεισόδια της σειράς, λοιπόν, πρόκειται να πάρουμε μια γεύση από τον εφιάλτη που βιώνει το μοντέλο, παρακολουθώντας τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει.

Με βάση το ρεπορτάζ παρά το γεγονός ότι η Φαίη ζει μία επικίνδυνη περιπέτεια μακριά από τους δικούς της ανθρώπους- γεγονός που την ανάγκασε να στείλει το μωρό της πίσω στην Ελλάδα για να το προστατεύσει ο Βλάσης- κανείς δεν υποψιάζεται το παραμικρό. Και αυτό συμβαίνει διότι κυκλοφορεί στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό με το μοντέλο που δείχνει ότι απολαμβάνει μία πλούσια ζωή στο Ντουμπάι. Αν και δίνει σε όλους την εντύπωση ότι καλοπερνά, εκείνη βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας....

Πώς θα καταφέρει άραγε να γλιτώσει;

Η απάντηση θα δοθεί στα νέα επεισόδια της σειράς, που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Μάλιστα, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ, διότι γνωρίζουμε ότι όταν ολοκληρωθεί η ομηρία και εκείνη επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι αποφασισμένη να δείξει σε όλους τον παλιό κακό-εαυτό της. Τότε, καλείται να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα που ακούει στo όνομα Βλάσης! Με βάση τις πληροφορίες μας, ο νεαρός από τη στιγμή που αναγκάστηκε να αναλάβει, χρέη "πατέρα για το κοριτσάκι που φέρεται να είναι παιδί του παίρνει αποφάσεις που θα .φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση το μοντέλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εφιάλτης της Φαίης ολοκληρώνεται μετά το 20ό επεισόδιο, όπου οι . τηλεθεατές βλέπουν την Αθηνά Οικονομάκου να επιστρέφει για τα καλά στη σειρά και να παραμένει στη θέση της.