Κερδίζει πόντους η περίπτωση Μακέντα στον Παναθηναϊκό

Το όνομά του είχε απασχολήσει πρώτη φορά το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στις 23 Αυγούστου. Τις επόμενες ημέρες η περίπτωσή του υποχώρησε, ωστόσο το θέμα της απόκτησης του Φεντερίκο Μακέντα… φούντωσε ξανά τις τελευταίες ώρες και όπως προκύπτει υπάρχουν και επαφές για ενδεχόμενη απόκτησή του.

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μείνει ελεύθερος από τη Νοβάρα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μέχρι στιγμής δεν είχε βρει κάποια ομάδα, όμως δεν αποκλείεται να βρεθεί, να είναι από την Ελλάδα και να φορά πράσινα.

Από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» υπήρχαν ενδοιασμοί, λόγω της αφλογιστίας του Μακέντα τις τελευταίες σεζόν, αλλά με τον παίκτη να ψάχνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του, υπάρχει πίστη ότι θα αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί. Άλλωστε, ο 27χρονος φορ έχει πολλές παραστάσεις από σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους επιθετικούς, με στόχο να βρεθεί ο πλέον κατάλληλος για να πραγματοποιηθεί η μια και μοναδική μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών που δικαιούται η ομάδα.