Σε λίγες μέρες τελειώνει του Κάμπος

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να συντηρούν πολύ ψηλά το θέμα του Τζάλμα Κάμπος, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει από την τουρκική ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα…Μέχρι σήμερα η Αλάνιασπορ δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Ανεπίσημα έχει εκφραστεί το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας και το γνωρίζει πολύ καλά ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα «η μεταγραφή θα γίνει επίσημη μέσα σε λίγες ημέρες», υπονοώντας ότι μετά την επανεκλογή του ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ, Χασάν Τσαβούσογλου, θα προχωρήσει σε πρόταση προς τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο ο Κάμπος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Η (ανεπίσημη) πρόταση των Τούρκων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι άκρως δελεαστική για τον 31χρονο Ανγκολέζο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ύστερα από δύο χρόνια στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σ’ ένα πολύ καλό τελευταίο συμβόλαιο και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπου έχει αγωνιστεί με Κασίμπασα (2012-13), Κόνιασπορ (2013-15), Γκεντσλερμπιρλιγκί (2015-16).

Στην Τούμπα περιμένουν να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ και αναλόγως με την πρόταση να αποφασίσουν αν θα την αποδεχθούν ή όχι, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε περίπτωση αποχώρησης του Τζάλμα Κάμπος από την ομάδα να ψάχνει τον αντικαταστάτη του -αρχικά- στη λίστα των δανεικών (Πέδρο Ενρίκε ή Αμρ Ουάρντα).