Να γιατί χώρισαν Μπαλατσινού - Κικίλιας: Όλο το παρασκήνιο...

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια.Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η είδηση έγινε γνωστή όταν ο τομεάρχης άμυνας της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε την ελληνική αστυνομία για αλλαγή της διεύθυνσης διαμονής του.
Πρόσφατα είχε μετακομίσει στο κέντρο τη Αθήνας μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού αφού το ζευγάρι έκανε ακόμη και σχέδια γάμου. Όπως ανάφερε όμως η Τινα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» η διαφορετική προσέγγιση που είχαν σε κάποια θέματα τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

«Ισχύει ο χωρισμός. Τα προβλήματα στη σχέση είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασική αυτή της απόκτησης παιδιού. Ο κ. Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά, ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια, θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά, υπήρχε ο έρωτας αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της. Δεν είναι εύκολο να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία» σημείωσε η δημοσιογράφος.
Όπως σχολίασε όμως το ζευγάρι μπορεί να χώρισε ωστόσο παραμένουν φίλοι: «Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχουν μεγάλη διάσταση στο θέμα αυτό, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν χωριστά. Ήταν και οι δύο ειλικρινείς, ξεκαθάρισαν αμέσως τις θέσεις τους και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χώρισαν μεν αλλά παραμένουν φίλοι -όσο μπορούν να είναι φίλοι δύο πρώην. Δεν μάλωσαν».

Πηγή: dailymedia.gr