Νίκη για τον τίτλο στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ, που μετά τις δικαστικές αποφάσεις κατέστη μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι.

Το κλίμα στην Ένωση είναι άριστο, άπαντες είναι φτιαγμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στα… γήπεδα για να πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο δεξιά, τους Βράνιες – Τσιγκρίνσκι στα στόπερ και τον Μπακάκη αριστερά. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Σιμόες – Κονέ, δεκάρι ο Μπακασέτας, αριστερά ο Λόπες και δεξιά ο Λάζαρος, με τον Αραούχο στην κορυφή.
Στον Παναθηναϊκό που η σκιά του υποβιβασμού πλανάται πάνω από την ομάδα λόγω της μη αδειοδότησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν τα οικονομικά προβλήματα και να συγκεντρωθούν στον αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Κολοβέτσιο και Κουρμπέλη στόπερ, τον Γιόχανσον στο δεξί και τον Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Τζανδάρη και Κάτσε κεντρικά χαφ. Ο Κουλιμπαλί θα είναι σε ρόλο δεξιού χαφ, με τον Λουντ στο απέναντι άκρο, ενώ ο Μουνιέ θα κινείται πίσω από τον Δώνη.
Ο Ολυμπιακός, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση, δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού και δεν έχει άλλο περιθώριο για απώλειες ως το τέλος, ενώ στη μάχη της παραμονής καθοριστικές αναμένεται να αποδειχθούν οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ και Κέρκυρα-Λαμία.
Δυνατές αναμένονται οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος-Ξάνθη, ενώ εκτός απροόπτου ο Παναιτωλικός θα πάρει τους τρεις βαθμούς υποδεχόμενος τον καταδικασμένο Πλατανιά.

Το πανόραμα της 26ης αγωνιστικής

Κυριακή (01/04)
15.00: Πανιώνιος - Ξάνθη
17.15: Κέρκυρα - Λαμία
17.15: Απόλλων - ΑΕΛ
19.30: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Δευτέρα (02/04)
19:30 Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς


Πηγή: gazzetta.gr