«Δεν τη θέλω τώρα τη ζωή μου»! Συγκλονίζει η μητέρα της 4χρονης που πνίγηκε στην πισίνα

Το κοριτσάκι πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου που εργαζόταν η μητέρα του. Η γυναίκα το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά γιατί δεν είχε πού να το αφήσει, για να πάει για το μεροκάματο...«Μου έφυγε λίγο. Δεν την πρόλαβα… Δεν κατάλαβα, πήγα να παρω το παιδί μου… Δεν την θέλω τώρα τη ζωή μου» είπε η μητέρα της 4χρονης στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Συγκλονισμένο είναι όλο το νησί αλλά και ολόκληρη η χώρα από το κακό που συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά. Τόσο χρειάστηκε για να ξεφύγει η μικρούλα από την προσοχή της μητέρας της και να πέσει μέσα στην πισίνα. Η γυναίκα βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το άψυχο κορμάκι του παιδιού μεταφέρεται σήμερα στην Αθήνα για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας; Η μητέρα της 4χρονης πριν από ένα μήνα, είχε χάσει και την αδερφή της, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live…

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της 4χρονης, για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια.

«Έκανε βόλτες το παιδάκι, σκόνταψε και έπεσε μέσα στην πισίνα… Γλίστρησε και πήγε να το βγάλει και δε μπορούσε να το βγάλει. Αυτό είχαμε. Το αγγελούδι μου. Αυτό μου έδωσε ο Θεός και μου το πήρε…»

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live