Σκορδά για διαμάχη Κούγια - Βατίδου: «Δεν μιλάω τόση ώρα, αλλά…» (video)

«Αλέξης Κούγιας vs Εύη Βατίδου: Πόλεμος για την περιουσία!», είναι ο τίλος του σημερινού κεντρικού θέματος της Espresso. Μετά από μια 12ετή διαμάχη, η κα Βατίδου, η οποία διεκδικούσε το 1/3 της περιουσίας του κ. Κούγια -σύμφωνα με την εφημερίδα- έχασε τη δίκη και καλείται να πληρώσει 92,000 ευρώ.

Ο Αλέξης Κούγιας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Πρωινό, ανέφερε τα εξής: «Αυτή η απόφαση έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και για μένα δεν έχει καμία σημασία. Εγώ από αυτή τη σχέση έχω μόνο καλά να θυμάμαι και θέλω να δηλώσω δημοσίως, ότι ανεξαρτήτως των επιλογών της πρώην συζύγου μου για τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό μας, εγώ μόνο ευγνωμοσύνη έχω απέναντί της. Έχουμε δυο φανταστικά παιδιά και… θέλω να κλείσει όλη αυτή η ταλαιπωρία μου αυτών των 12 ετών, η οποία κλείνει τυπικά με αυτή την απόφαση. Έχουμε δύο αγγελούδια να μεγαλώσουμε και για μας προέχει αυτό.

Δυστυχώς, σε όλη αυτή τη διαδικασία, η πρώην σύζυγός μου πήγε και βρήκε όλους τους δικηγόρους με τους οποίους είχα αντιπαλότητα, οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβικά την υπόθεση. Μπορεί να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αλλά 44 χρόνια δικηγόρος δεν έχω δει να μην κερδίζει αυτός που έχει δίκιο. Το ποσό των 92,000 ευρώ πρέπει να πληρωθεί σε μένα. Είναι η ηθική ανταμοιβή μου για την ψυχική ταλαιπωρία. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»!

«Έλα μωρέ Αλέξη τώρα! Δεν πειράζει! Δεν μιλάω τόση ώρα, αλλά… Δεν πειράζει τώρα, άσε τη!, είπε η Φαίη Σκορδά, παρεμβαίνοντας στην κουβέντα. Τότε, ο Αλέξης Κούγιας διευκρίνισε: «Εγώ έχω την άποψη ότι όταν ενώνεσαι με μια γυναίκα, για όσο διάστημα, εκείνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το πώς θα κάνεις τη ζωή αυτού με τον οποίο ενώνεσαι καλύτερη και αυτό είναι στο διηνεκές. Όταν με τον άνθρωπο αυτό έχεις φέρει δύο παιδιά στη ζωή, είναι αδύνατον να σκεφτείς να κάνεις τον άλλον δυστυχισμένο».

Παρέμβαση Σκορδά στη διαμάχη Κούγια - Βατίδου: "Δεν μιλάω τόση ώρα, αλλά..."