Στο "γκρεμό" η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα- Το "καρφί" του Κανάκη

«Καλωσορίσατε, είμαστε το Ράδιο Αρβύλα και εκπέμπουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη. Λοιπόν αυτό που συνέβη ήταν ότι λάβαμε δυνατά και καθαρά το μήνυμά σας ότι δεν την παλεύετε άλλο και εσείς. Όπως και εμείς δεν την παλεύουμε ως τηλεθεατές. Το Ράδιο Αρβύλα θα είναι εδώ για τα καλά, μέχρι τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου και θα είμαστε δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην πρεμιέρα της πολυσυζητημένης -και επιτυχημένης μέχρι τώρα- εκπομπής κρύβουν ένα βέλος προς κάποιους. Σήμερα το πρωί όλοι συζητούν σε ποιον πήγαινε το "λάβαμε δυνατά και καθαρά το μήνυμά σας ότι δεν την παλεύετε άλλο και εσείς", μεταφράζοντάς το ως υποννοούμενο για τις μέχρι τώρα επιλογές του καναλιού στην late night ζώνη και των εκπομπών που βγήκαν στον άερα με τυμπανοκρουσίες αλλά κόπηκαν.

Όσον αφορά τα νούμερα της πρεμιέρας του Ράδιο Αρβύλα, τα μαντάτα δεν είναι καλά, αφού οι τηλεθεατές δεν έδειξαν να χαίρονται ιδιαίτερα για την επιστροφή της εκπομπής και να της χαρίζουν σε όλη τη διάρκεια της τα υψηλά ποσοστά που βλέπαμε όλες τις προηγούμενες σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης της AGB.

Αναλυτικά στο γενικό σύνολο ανά τέταρτο:
Ράδιο Αρβύλα: 10.9% - 13,5% - 12,3% - 12,2% - 15,4% - 20,2%

Νεανικό\Δυναμικό κοινό (18 - 54 ) ανά τέταρτο:

Ράδιο Αρβύλα 8,8% - 10,4% - 8,5% - 10,1% - 12,5% - 18,4%