Ενημέρωση πολιτικών αρχηγών από Κοτζιά για το Σκοπιανό

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αναζητά τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους συναντήσει και να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό. Ηδη ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αλλά και με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. Η ΝΔ δεν έχει ακόμη απαντήσει στον υπουργό Εξωτερικών για τις προθέσεις του κ. Μητσοτάκη για ενδεχόμενη συνάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς πρώτα από όλους επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, προχθές, με τον οποίο συμφώνησαν να έχουν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε και με τα υπόλοιπα κόμματα και ζήτησε συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Πηγές της ΝΔ σε σχέση με την ενημέρωση που ζήτησε να κάνει ο κ. Κοτζιάς στον κ. Μητσοτάκη αναφέρουν ότι η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα.

Ως εκ τούτου -προσθέτουν- ο κ. Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τον κ. Κοτζιά την επόμενη εβδομάδα και ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει δια αυτής της οδού την αξιωματική αντιπολίτευση.