Εκτός ΕΘΝΟΥΣ ο όμιλος Μάρη – Στον Ιβάν Σαββίδη η έκδοση της εφημερίδας

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του ομίλου Μάρη (24Media) με τον όμιλο Σαββίδη ως προς την έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ήδη διαταραγμένη σχέση των δύο εταίρων, σχετικά με την πορεία και τα οικονομικά μεγέθη της έκδοσης, προστέθηκαν και τα χθεσινά, πρωτοφανή περιστατικά στην Τούμπα.

Η εικόνα του προέδρου του ΠΑΟΚ να εισβάλει, οπλοφορώντας στο γήπεδο, επιτάχυναν τις εξελίξεις, βάζοντας τέλος στη συνεργασία των δύο μερών, η οποία και ξεκίνησε αφού ο κ. Σαββίδης απέκτησε τα δικαιώματα του τίτλου του ΕΘΝΟΥΣ και η πλευρά Μάρη ανέλαβε την ευθύνη έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας.

Η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο ομίλων ανακοινώθηκε ήδη στο προσωπικό της 24Media και μένει να φανεί τί θα γίνει με αρκετούς δημοσιογράφους που απασχολούνταν παράλληλα στο ΈΘΝΟΣ και τα ηλεκτρονικά μέσα του ομίλου Μάρη.


Η εξέλιξη αυτή είχε προεξοφληθεί ήδη από το πρωί της Δευτέρας, μετά την απόφαση του Δημήτρη Μάρη να μην συμπεριληφθεί το όνομα του στην ταυτότητα του φύλλου της Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018, που κυκλοφόρησε.