Σε σοκ η Σοφία Φυρού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό

Στην είδηση πως ο Ηλίας Βρεττός με τη φίλη του Σοφία Φύρου είχαν σοβαρό τροχαίο το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου, μια μέρα μετά τα δυο χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, «παγώσαμε» και ελπίζαμε όλοι πως πρόκειται για φάρσα. Δυστυχώς όμως ήταν γεγονός.

Τόσο ο Ηλίας όσο και η Σοφία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με σοβαρά τραύματα. Το σοκ φυσικά της κοπέλας η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο είναι μεγάλο και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Ηλίας Βρεττός είναι πολυτραυματίας έχει κακώσεις σε όλη τη δεξιά πλευρά με πιο σοβαρό το χτύπημα που έχει υποστεί στη λεκάνη. Η Σοφία υπέστη ελαφρύτερα τραύματα στα πλευρά και στο πρόσωπο.

Ο τραγουδιστής δεν είναι σε θέση να μιλήσει στον Τύπο για την κατάσταση της υγείας του, ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram για να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον του. Τα νέα για την πορεία της υγείας του Ηλία Βρεττού ανακοινώνονται από τους θεράποντες ιατρούς.

Η Σοφία Φύρου μίλησε για το συμβάν στο youweekly.gr ζητώντας κατανόηση και χρόνο από τους δημοσιογράφους. «Παιδιά σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε το σοκ που έχω υποστεί ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου! Προσπαθούσε να αποφύγω το συγκεκριμένο φορτηγάκι που μας έκλεισε τον δρόμο και όλα έγιναν μετά πολύ γρήγορα! Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, όταν μπορέσω και συνέλθω ειλικρινά σας μιλάω θα σας πω τα πάντα! Προς το παρόν σας παρακαλώ σεβαστείτε και εμένα και τη οικογένεια μου που περάσαμε ένα δράμα! Ευτυχώς ο Θεός μας φύλαξε και δεν χάσαμε την ζωή μας! Εγώ χτύπησα στο πρόσωπο και στα πλευρά αλλά Δόξα τον Θεό δεν είναι κάτι μοιραίο»!.

Πηγή: peoplegreece.com