Αυτό ήταν κάποτε καταφύγιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Στο Αμβούργο ό,τι πιάνουν γίνεται Airbnb.
Στύβουν την πέτρα οι Γερμανοί. Και την κάνουν, πρώτα Airbnb και μετά χρυσό. Όπως αυτό το πάλαι ποτέ νοσοκομειακό καταφύγιο του B' Παγκοσμίου Πολέμου που τώρα έγινε χλιδάτο σπίτι για να μείνεις με την κοπέλα σου, να αράξεις με την παρέα σου ή ακόμη και να οργανώσεις επαγγελματικές συννατήσεις με τους συναδέλφους σου.

Το Hamburg Bunker χτίστηκε το 1939, με εντελώς διαφορετική σκοπιμότητα, για να φτάσουμε στο σήμερα και στην αναδόμησή και αναδιαμόφωσή του εσωτερικού του με χειροποίητο σκυρόδερμα. Παρ' όλα αυτά, η πρώτη ύλη που αφήνει το vintage στοιχείο να κυριαρχεί παραμένει το βασικό χαρακτηριστικό του σπιτιού, πίσω από τοίχους, δάπεδα αλλά και την οροφή, με τις μαρμάρινες και μπρούντζινες επιφάνειες σε διάσπαρτα σημεία του σπιτιού προσδίδουν μια σύγχρονη αντίθεση.

Περιλαμβάνει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με επένδυση από γυαλί που βλέπει στο καθιστικό και ένα επιπλωμένο σαλόνι όπου και εκεί το ρετρό συναντά το σύγχρονο δημιουργώντας μία ωραία και οικεία αισθητική στο μάτι. Στη νότια πλευρά του σπιτιού, μεγάλα τζάμια γεμίζουν τον μονολιθικό χώρο με φυσικό φως και προσφέρουν άπλετη θέα στην πόλη.

Αν θες να κάνεις κράτηση, μπαίνεις εδώ με την τιμή να προκύπτει κατόπιν συνεννόησης και να εξαρτάται από τις ημέρες της διαμονής.