Κανείς δεν γνωρίζει αν θα περπατήσει ξανά ο Κωνσταντίνος

Τα νέα σίγουρα είναι ευχάριστα αφού ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι ζωή και δεν διατρέχει πια κίνδυνο.
Οι αγαπημένοι του άνθρωποι βρίσκονται κοντά του, δεν βρίσκεται σε καταστολή και αρχίζει να αντιλαμβάνεται κάποια πρόσωπα. Όλα αυτά όμως με αργούς ρυθμούς και χωρίς να έχουν οι γιατροί ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά αντιλαμβάνεται και σε ποιο΄ μέγεθος. Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν σοβαρά όμως ο ίδιος γνωρίζει την κατάστασή του.

Που βρίσκεται και γιατί.

Η φαρμακευτική αγωγή μειώνεται συνεχώς ενώ από μέρα σε μέρα θα πάει σε κανονικό δωμάτιο και θα φύγει από την εντατική. Αυτό τώρα που έχει μεγάλη σημασία για το ιατρικό team που τον παρακολουθεί, είναι το πώς θα αντιδράσει το σώμα του, σε διάφορα τεστ που θα του κάνουν.



Είναι πολύ σημαντικό για να δούν αν ο Αγγελίδης νιώθει τα άκρα του. Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες και απαιτούν πολύ υπομονή τόσο από τον ίδιο όσο και από την γυναίκα του. Και σας το είχα γράψει από την αρχή. Αυτό είναι το κομμάτι που κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Σίγουρα ο οργανισμός του που είναι δυνατός δίνει αισιοδοξία στους γιατρούς όμως κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Αγγελίδης θα σταθεί και πάλι στα πόδια του όπως πριν. Ωστόσο όλοι ελπίζουν για το καλύτερο.

Τις επόμενες μέρες οι γιατροί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν κατά πόσο η κατάστασή του διορθώνεται με φυσιοθεραπείες η είναι μόνιμη… ας ελπίσουμε το καλύτερο

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr