Φουντώνουν οι φήμες στο Ρέντη για το μεγάλο «μπαμ» Μαρινάκη - Ποιοι «τελειώνουν»

Στην κορυφή της ερυθρόλευκης επικαιρότητας βρίσκεται εδώ και μέρες η περίπτωση επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό.
Τα σενάρια είναι πολλά και θέλουν τον παίκτη να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Λιμάνι, αν και δεν είναι τόσο εύκολο να αποχωρήσει από την Έβερτον, όπως σας αποκαλύψαμε και με χθεσινό ρεπορτάζ.

Αν θυμάστε η αγγλική ομάδα είχε αρνηθεί πρόταση του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω και ο Γενάρης αναμένεται... καυτός στην περίπτωση του Βέλγου, καθώς οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν αρκετά χρήματα για να γίνει το super deal.

Από τον Πειραιά προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για τον ποδοσφαιριστή, καθώς χθες διέρρευσαν ότι μάλλον ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα του, ωστόσο ακούγεται πολύ έντονα πως μέχρι και ο ίδιος ο Τάκης Λεμονής έχει πληροφορηθεί ότι ο 30χρονος άσος είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει τις ενδείξεις ότι ο Οτζίτζα Οφόε θα αποχωρήσει τον Γενάρη από την ομάδα, όπως ακριβώς και ο Εμάνουελ Εμενίκε, τον οποίο δεν υπολογίζει έτσι κι αλλιώς για τη συνέχεια της σεζόν.