Μάθετε τι Έδειξαν Οι Κάμερες Στο Υπόγειο Κολαστήριο Της Δάφνης!

Στις φυλακές επέστρεψε χθες μετά την συμπληρωματική του απολογία ο 52χρονος, που κατηγορείται για το βασανισμό και βiασμό φοιτήτριας στο διαμέρισμα – κολαστήριο στη Δάφνη.Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το παιδικό πopvογραφικό υλικό που κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες που ο ίδιος είχε τοποθετήσει στο διαμέρισμά του, έχουν καταγράψει τουλάχιστον άλλες έξι κοπέλες την ώρα που εκείνες ντύνονταν.

Σημειώνεται πως -κατά πληροφορίες- στις κάμερες εντοπίστηκαν καταγεγραμμένα τα βασανιστήρια στην άτυχη φοιτήτρια που τον περασμένο Μάιο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Για αυτές τις κάμερες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στη συμπληρωματική απολογία του ότι τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλεια του κι ότι το γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του. Ενώ για το πopvογραφικό υλικό με ανήλικους που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ανήκε σε τρίτα πρόσωπα καθώς έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.