Κατηγορηματικός ο ιατροδικαστής: «Δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, μετά τις αποκαλύψεις του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Δρ. Φίλιππου Κουτσάφτη.
Ο ίδιος δήλωσε ανοιχτά πως ύστερα από τη δική του έρευνα σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως ο οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής, κάτι που ανατρέπει τα δεδομένα και φέρνει τις Μίνα Αρναούτη – Φρόσω Κυριάκου σε πραγματικά δύσκολη θέση.

Ο διάσημος ιατροδικαστής μίλησε στην εφημερίδα Spirto για την υπόθεση και τόνισε πως όσο καιρό διαδραματίζεται η «μάχη» μεταξύ των Αρναούτη και Κυριάκου με την οικογένεια Παντελίδη, ο ίδιος εργαζόταν μεθοδικά στο παρασκήνιο προκειμένου να καταλήξει σε ένα αξιόπιστο συμπέρασμα σχετικά με το ποιος οδηγούσε τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου.

«Πιστεύω την ώρα του θανατηφόρου τραυματισμού του Παντελή Παντελίδη -και το τονίζω αυτό- ο ίδιος βρισκόταν από τη δεξιά μεριά, αυτή του συνοδηγού. Στις φωτογραφίες από το εσωτερικό του τζιπ φαίνονται αίματα στο δεξιό πλαϊνό αερόσακο. Βέβαια, αφού εκεί χτυπήθηκε ο άνθρωπος. Το σίδερο τον είχε διαπεράσει στη δεξιά πλευρά του λαιμού, προς τα δεξιά. Η μπάρα αυτή μπήκε άκρα δεξιά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό αν το παιδί ήταν στη θέση του οδηγού», δηλώνει κατηγορηματικά και συνεχίζει:

«O θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος, δεν το συζητάμε. Ήταν πολύ βαριές οι κακώσεις. Δεν είχε τραύματα μόνο στο λαιμό, αλλά και στο κεφάλι που και εκεί ήταν στη δεξιά πλευρά».

Αναμένεται η απάντηση των δικηγόρων των δύο κοριτσιών, τα οποία μέχρι σήμερα υποστηρίζουν την εκδοχή που θέλει τον Παντελή οδηγό την ώρα που συνέβη το δυστύχημα…