Ποια είναι η ξανθιά δημοσιογράφος που βοηθά τον Αλβάρο να ξεπεράσει την Αθηνά Ωνάση

Νέες φωτογραφίες που ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο διαδίκτυο ο Αλβάρο Μιράντα και η Ντενίζ Σεβέρο επισημοποιούν τη σχέση τους.Ο Βραζιλιάνος playboy και η εκρηκτική ξανθιά δημοσιογράφος πέρασαν μαζί τις Χριστουγεννιάτικες εορτές φροντίζοντας να το μάθουν οι διαδικτυακοί τους φίλοι μέσω των φωτογραφιών που πόσταραν. Μαζί τους ήταν και η κόρη του Αλβάρο Βίβιαν η οποία φαίνεται να έχει συμπαθήσει αρκετά τη νέα σύντροφο του παρέα της με την οποία περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Ωνάση, φαίνεται να έχει εξομολογηθεί σε στενούς της φίλους την αγανάκτησή της από το γεγονός πως Αλβάρο και Ντενίζ προσπάθησαν να της ρίξουν στάχτη στα μάτια μέσω φίλων τους δημοσιογράφων οι οποίοι έγραφαν πως ο Αλβάρο είχε σχέση με την καλή φίλη της Αθηνάς Πιλάρ Λουκρέσια Κόρντον. Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να κρύψουν τη δική τους σχέση.



Οι δηλώσεις όμως της Πιλάρ πως ουδέποτε είχε ερωτική σχέση με τον Αλβάρο αλλά και οι φωτογραφίες που ανέβασε η Ντενίζ με τον Βραζιλιάνο πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου, αποκάλυψαν την παράνομη ερωτική σχέση που διατηρούσαν εδώ και καιρό.