Γνωστός ηθοποιός: «Η μητέρα μου είχε καρκίνο κι εγώ ήμουν μακριά»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται!Στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε συνέντευξη ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος μίλησε για την περίοδο που η μητέρα του έδινε μάχη με τον καρκίνο και αυτός ήταν μακριά, στην Αμερική.

Έχεις συμβιβαστεί;

Ναι, καθημερινά. Η ζωή μας είναι συμβιβασμός και έχει μεγάλη δόση υπομονής, πρέπει να υπάρχει κατανόηση, γιατί ο συμβιβασμός είναι πολύ σημαντικό πράγμα, το μυαλό μου πετάει, ξεχειλίζει με τρέλα, με ιδέες, με καταστάσεις που θέλω να ζήσω, αλλά συμβιβάζομαι. Η πιο δύσκολη κατάσταση που έζησα ήταν όταν ήμουν μακριά, η μητέρα μου είχε καρκίνο και ήταν στην Ελλάδα κι εγώ δεν μπορούσα να φύγω γιατί περίμενα τα χαρτιά μου. Αυτές οι στιγμές, δυστυχώς ή ευτυχώς, σε ωριμάζουν, σου δίνουν συναισθήματα τα οποία θα τα βγάλεις σε μια ταινία, ένα θεατρικό… Αυτά με οδηγούν, οι εμπειρίες, για ότι κάνω.

Σε άλλαξε η ασθένεια της μητέρας σου;

Ναι, με άλλαξε πολύ, τίποτα δεν είναι για πάντα, σημαντικές είναι οι στιγμές που ζούμε. Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ότι θα μείνουμε για πάντα, η απόλυτη επιτυχία ενός τραγουδιού, μιας παράστασης, μιας ταινίας, μένει στο χρόνο, αυτός είναι ο στόχος μου, ότι κάνω να έχει απόδοση και αξία στο χρόνο.