Aστρολογικές προβλέψεις Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η βδομάδα είχε μικροταλαιπωρίες και ανατροπές στο πρόγραμμα που σχεδίαζες, αλλά σε αποζημιώνει καθώς το Σάββατο, παραμονή του νέου έτους σε βρίσκει στα καλύτερά σου, με κέφια και με μια διάθεση να αλλάξεις πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σου προς το καλύτερο, με την τύχη καλύτερο σύμμαχό σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Tι κι αν έξω βρέχει και χιονίζει; Στην ψυχή σου επικρατεί μια ασυνήθιστη λιακάδα. Ένα όμορφο νέο έχει κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει, ενώ μια επικείμενη συνάντηση σε κάνει να χαμογελάς. Έχεις καταλάβει πως αυτό που μετρά είναι να ζεις τη στιγμή και απολαμβάνεις τις συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί και είχε φέρει εντάσεις στην καθημερινότητά σου δείχνει να λύνεται και όλα να κυλούν ξανά σε ευχάριστους και δημιουργικούς ρυθμούς. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα πίεσης και απαιτήσεων στη δουλειά, βρίσκεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ποια είναι η ευχή που θα κάνεις όταν μπει ο νέος χρόνος; Το σίγουρο είναι πως θέλεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών και των κόπων σου. Προσπάθησε να πολεμήσεις τις ανασφάλειες που κακώς σε ταλαιπωρούν τελευταία και όλα θα είναι πιο όμορφα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Και αυτό προκαλεί μπερδέματα και στους άλλους αλλά και μέσα σου. Πολλές φορές κοιτάζοντας το δέντρο να θυμάσαι πως χάνεις το δάσος και μπορεί το δέντρο να μην έχει μεγαλώσει ακόμα όσο θα ήθελες και να μην είναι τόσο… φουντωτό, όμως το δάσος είναι όμορφο και καταπράσινο. Για σκέψου το λίγο…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τα ερωτικά διλήμματα ήταν ένα θέμα για σένα αυτή τη χρονιά, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι με το ένα πόδι κάπου και με το άλλο αλλού –ίσως και μόνο με το μυαλό σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις την καρδιά σου, γιατί η λογική στα ζητήματα τα αισθηματικά δεν λειτουργεί για πολύ.







ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάτι τρέχει με τους δίπλα, αλλά αυτό επηρεάζει και εσένα και έχεις εκνευριστεί που λούζεσαι τα λάθη και τα προβλήματα άλλων (οικογένειας, συναδέλφων, φίλων κλπ). Μήπως, όμως, φταις και εσύ που τελικά ανακατεύεσαι περισσότερο από όσο θα έπρεπε εκεί που δεν πρέπει;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αγαπάς τις γιορτές, τα πάρτι, τους στολισμούς, τα καλέσματα και η γιορτινή διάθεση σε κάνει να λάμπεις και να ξεχωρίζεις όπου κι αν σταθείς. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες των ημερών και για τα επαγγελματικά σου, αφού μέσα από τη διασκέδαση θα προκύψει κάτι που ενδεχομένως θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η ερωτική ζωή σας γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα και αυτό αντανακλάται και στην εικόνα σας που γίνεται πιο ελκυστική και λαμπερή, μαγνητίζοντας ματιές στο πέρασμά σας. Μετά από ένα διάστημα που είχατε ξεχάσει πως είναι να φλερτάρεις ανακαλύπτετε εκ νέου τον παλιό καλό γοητευτικό σας εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κοιτάζοντας το καθρέφτη θέλετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας γιατί του βάζετε συνέχεια δύσκολα και δεν παίρνετε μια ανάσα να ευχαριστηθείτε όσα έχετε καταφέρει. Η αλήθεια είναι πως στοχεύετε όλο και πιο ψηλά σε όλα και αυτό σας κάνει να χάνετε στιγμές. Κρατήστε το σαν συμβουλή στον εαυτό σας για το νέο έτος και όλα θα είναι ακόμα καλύτερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα είναι μια ακόμα ευκαιρία να νιώσετε όμορφα γιατί οι φίλοι που έχετε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια είναι πραγματικοί φίλοι, πάντα εκεί στα εύκολα, στα δύσκολα και στα συναρπαστικά. Το ένστικτό σας σπάνια σας προδίδει και όσο το ακολουθείτε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ζωή είναι κύκλοι. Κάποιοι κλείνουν, κάποιοι νέοι ανοίγουν. Αυτή, λοιπόν, είναι η εποχή που βρίσκεστε μπροστά σε νέα συναρπαστικά ξεκινήματα και δεν έχετε παρά να μαζέψετε δυνάμεις και να γεμίσετε μπαταρίες για να διαπρέψετε και στα επόμενα βήματά σας.

Καλημέρα!