Νότης Σφακιανάκης: Τα νέα καυστικά σχόλια για Ρέμο και Βανδή?

Τι είπε για τους συναδέλφους του αυτή την φορά ο Νότης Σφακιανάκης;
Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και τον Μένιο Φουρθιώτη μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα. Ανάμεσσα σε άλλα, ο καλλιτέχνης σχολίασε με τον δικό του τρόπο τόσο την Δέσποινα Βανδή όσο και τον Αντώνη Ρέμο.

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα. Όταν έχεις συμφωνήσει για μια συνεργασία και εκεί κάνω μια κουβέντα και λέω ότι πρέπει να διώξουμε τους δυνάστες και να δώσουμε στους απέναντι, ενώπιος ενωπίω, ήταν εκεί, αγκαλιές, χαιρετούρες. Εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών, ήμουν μετανάστης στη Γερμανία. Γεννήθηκα στην πατρίδα των Ελλήνων, κατάγομαι από τους Έλληνες. Το έθνος μου είναι πάνω απ΄όλα, όχι γιατί είναι καλύτερο, αλλά γιατί είναι δικό μου» τόνισε για την Δέσποινα Βανδή ο τραγουδιστής.

«Κάνω άλλου τύπου συνεργασίες. Εγώ έχω τις δικές μου παντιέρες. Τον εκτιμώ ως τραγουδιστή, μου αρέσει η φωνή του, περισσότερο από όλους. Αλλά απευθύνεται σε άλλους ανθρώπους. Εγώ απευθύνομαι στον λαό, εκείνος σε μια πιο ελιτίστικη παρέα. Όχι γιατί το επέλεξε ίσως, αλλά γιατί είναι το αλισβερίσι τέτοιο. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με ανθρώπους που έχουν φράγκα. Όταν τραγουδούσα στο Γκάζι ένας τύπος μεγαλοσχήμων μου πετάει τα λουλούδια χωρίς να με βλέπει, με προσέβαλλε και του έριξα τα λουλούδια πίσω» εξήγησε για τον Αντώνη Ρέμο ο Νότης Σφακιανάκης.

vipnews.gr